Italian (IT)

Turisztikai szórakoztató: Munka

004 golden wave animation

TOVÁBBI SZABADTÉRI MUNKA !!!

Ez a Blog szakasz. A Cv és az alkalmazás elküldéséhez kattintson a www.animatorhoteljobs.com webhelyre. Az Golden Wave cég turisztikai szórakoztatókat toboroz a világ legfontosabb turisztikai társaságaihoz. Küldje el jelentkezését űrlapunkon keresztül, és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot egy igazi állásajánlattal. Azonnali indulás. Minimális rendelkezésre állás 3 hónap. Bérek 650 és 1200 euró között. Mire vársz. Küldje el nekünk jelentkezését, és munkalehetőséget kap a legjobb turisztikai szórakoztató cégeknél.

www.animatorhoteljobs.com

Turisztikai szórakoztató: Ki ez?

A turisztikai szórakoztató szabadidőben gondoskodik a szórakozásról és az üdülőhelyek vásárlóinak általános jólétéről. A szórakoztatók mindenhol ott dolgoznak, ahol a turisták tartózkodnak: turisztikai falvakban, szállodákban, körutazásokon, üdülőhelyeken. Nincs egy ilyen típusú szórakoztató figura. Mindenkinek megvan a saját szakterülete: sport, zene, szórakozás stb. A technikai jellegű tevékenységeken kívül az idegenforgalom ösztönzőjének egyik alapvető feladata az emberi kapcsolatok ösztönzése, és nagyszerű közvetítőként jár a turistában jelenlévő emberek között. szerkezet. Egyes animátorokat „kapcsolat” -nak neveznek, csak azért, mert kizárólagos funkciójuk szerint partik, játékok szervezése, röviden, csoportkapcsolatok létrehozása.


Turisztikai szórakoztató: Munka.

A turisztikai szórakoztató olyan munka, amelyet a szállodák az 1980-as évek eleje óta keresnek. Az évek során egyre inkább fejlődött a turisztikai szórakoztató munkája.


A turisztikai szórakoztató olyan munka, amely fiatalkorban lehetőséget ad arra, hogy külföldön élvezhesse tapasztalatait, új helyeket látogasson el, új nyelveket tanuljon meg, és különféle kultúrák hozzáállásával rendelkezik. A feladat az, amit a szórakoztatónak meg kell tennie a nap folyamán, és az a szakember profiljától függ, amelyet értelmez. Például egy miniklub szórakoztató feladata a gyermekek szórakoztatása egy előre meghatározott program szerint 9.30-tól 12.30-ig; 15.00–18.00; aztán a 30 perces csecsemőtánc és végül a kb. 60 perces esti show. Mint láthatja, feladatai ütemtervben vannak feltüntetve (kb. 7 óra és 30 óra). A szerep inkább az a funkció, amelyet egy szórakoztató értelmez egy turisztikai faluban. Egy faluban vannak olyanok, akik vendégek, és azok, akik szórakoztatók. Mindenkinek megvan a szerepe.


Turisztikai szórakoztató üdülőhely: Karrier

Számos szórakoztató szezonális nyári munkát végez, hogy pénzt keressen, miközben szórakoztat és élményt nyújt. Egy kisebbség karriert készít.
Mivel általában nincs szükség speciális szakképzésre, a szórakoztató személyzetét tapasztalatlan személyzet is elvégezheti, feltéve, hogy rendelkezik a megfelelő
relációs tulajdonságok. Ez a szerep jelentheti a karrier első lépését az idegenforgalmi ágazatban. A lehetséges előrelépések lehetnek az animációs tevékenységek vezetője és az is
az utazásszervező recepciós struktúrájának vagy fejterületének vezető falu vagy vezetője. Lehetséges egyéni karrier folytatása is, animációs ügynökség megnyitása mellett.
A különleges ajándékokkal rendelkezők minden bizonnyal lehetőségeket találhatnak a szórakoztató világban, a televízióban és általában a médiában.


Turisztikai szórakoztató: Kötelezettségek.

Sokan felületesen vélik, hogy az animátor és az animáció küldetésének szórakoztatása. Ez minden bizonnyal igaz, de itt nincs minden.
Szervezze meg a móka. Egy turisztikai faluban alig szórakoztató a spontán gyümölcs. A szórakoztatónak szerveznie kell, azaz gondolkodnia kell, meg kell terveznie, meg kell teremtenie a móka előfordulásának gyakorlati és érzelmi feltételeit. Legyen katalizátor. A szép ünnepek azért is vannak, mert ismerünk más embereket, új barátokat szereznek, nyitva állunk a hírek előtt. Ezért egy jó turisztikai szórakoztató tudja
Nagyon jó, hogy a munkája része, hogy a vendégeket szocializálják egymással (és nem csak a szórakoztatóval). A vendégszeretet értelmezése. Minden szállásnak saját stílusa van
vendégszeretet, amelynek értelmezését a szórakoztatók bízják meg. Ezért képeseknek kell lenniük arra, hogy az adott stílust úgy értelmezzék, hogy a gazdaszervezetre gyakorolt ​​hatás harmonikus.
Problémákat megoldani. A munka, bármilyen munka, természeténél fogva problémamegoldás. Ha a világ tökéletes lenne, és problémák nélkül, akkor sem kell munkára. Tehát nem kell félned
ha a turisztikai szórakoztatónak problémákat kell megoldania: túl kicsi vagy túl távoli strand, túl decentralizált szolgáltatás, sor az étteremben ... várnak minden munkájára.


Turisztikai szórakoztató: Munkaleírás

A szórakoztató versenyvezetõk vagy a csoportvezetõ felelõsek a szórakoztatók minden tevékenységéért. Általában a csapatunk legalább négy csapattag.
Koreográfusok / Dancers. Feladataik az esti show-programok szervezése az üdülőhelyekben, azzal a képességgel, hogy a téma tagjait megtanítsák a koreográfiákra.
Mini Club. A Kids Animator felelős a szállodában zajló gyermekek tevékenységéért.
A Sport Animator felelős a sporttevékenységek, darts versenyek, labdarúgás, asztalitenisz stb. Szervezéséért.
A Fitness Animator feladata a fitnesztevékenységek megszervezése a szállodában, például a pilates, a zumba, a familgym stb.
A Deejays és a műszaki audio lámpák felelősek a turisztikai üdülőhely audio könyvtáráért, az esti show során a fények és az audio beállításával.


Turisztikai szórakoztató: Önéletrajz

A turisztikai szórakoztató önéletrajzát bizonyos szempontból pontosan ki kell tölteni.
Először a képeknek kétnek kell lenniük, az első kép az előtérben és a második teljes méretű.
Meg kell határozni az állampolgárságot, ez egy másik fontos tényező a toborzásnál, különösen, ha Európában tartózkodik.
A születési időt mind a férfiak, mind a nők esetében meg kell adni. Számos ügynökség kizárólag 18 és 35 év közötti alkalmazottakat keres.
Tulajdonságok és nyelvek. A tanterv egy részét erre a helyre is el kell különíteni. A bérek tulajdonságaitól és nyelveitől függően pozitívan változhat.
A rendelkezésre állás dátuma. Nyilvánvaló, hogy ez utóbbi nélkül az ügynökség nem tud beszámolni a rendeltetési helyről és a kiosztandó szerepről.
Turisztikai szórakoztató: Spanyolország, Görögország vagy Bulgária?
A Turisztikai Szórakoztató Ügynökség kutatószemélyzete az európai üdülőhelyeinkben dolgozik. A szállodai struktúrákat Görögországban többségben helyezik el Rodosz, Kréta, Korfu és Kos szigetén. Szórakoztatóinknak is lehetősége van tapasztalatokat szerezni spanyolországi üdülőhelyeinkben. A szállodaszerkezetek a Kanári-szigeteken, a maiorca és a minorca palmáiban találhatók. A GOLDEN WAVE együttműködik a világ egyik legnagyobb német turisztikai társaságával. A bulgáriai napsütötte tengerparti szálloda turisztikai szórakoztatóinak kiválasztásáért vagyunk felelősek az alltours társaság partnerségével.


Lépjen kapcsolatba velünk

Kérjük, küldje el önéletrajzát az Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo. címen, vagy látogasson el weboldalainkra www.animatorhoteljobs.com www.arbeitalsanimateur.de www.goldenwaveanimation.com