English (UK)

Turisztikai szórakoztató: Munka

004 golden wave animation

TOVÁBBI SZABADTÉRI MUNKA !!!

Ez a Blog szakasz. A Cv és az alkalmazás elküldéséhez kattintson a www.animatorhoteljobs.com webhelyre. Az Golden Wave cég turisztikai szórakoztatókat toboroz a világ legfontosabb turisztikai társaságaihoz. Küldje el jelentkezését űrlapunkon keresztül, és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot egy igazi állásajánlattal. Azonnali indulás. Minimális rendelkezésre állás 3 hónap. Bérek 650 és 1200 euró között. Mire vársz. Küldje el nekünk jelentkezését, és munkalehetőséget kap a legjobb turisztikai szórakoztató cégeknél.

www.animatorhoteljobs.com

Turisztikai szórakoztató: Ki ez?

A turisztikai szórakoztató szabadidőben gondoskodik a szórakozásról és az üdülőhelyek vásárlóinak általános jólétéről. A szórakoztatók mindenhol ott dolgoznak, ahol a turisták tartózkodnak: turisztikai falvakban, szállodákban, körutazásokon, üdülőhelyeken. Nincs egy ilyen típusú szórakoztató figura. Mindenkinek megvan a saját szakterülete: sport, zene, szórakozás stb. A technikai jellegű tevékenységeken kívül az idegenforgalom ösztönzőjének egyik alapvető feladata az emberi kapcsolatok ösztönzése, és nagyszerű közvetítőként jár a turistában jelenlévő emberek között. szerkezet. Egyes animátorokat „kapcsolat” -nak neveznek, csak azért, mert kizárólagos funkciójuk szerint partik, játékok szervezése, röviden, csoportkapcsolatok létrehozása.


Turisztikai szórakoztató: Munka.

A turisztikai szórakoztató olyan munka, amelyet a szállodák az 1980-as évek eleje óta keresnek. Az évek során egyre inkább fejlődött a turisztikai szórakoztató munkája.


A turisztikai szórakoztató olyan munka, amely fiatalkorban lehetőséget ad arra, hogy külföldön élvezhesse tapasztalatait, új helyeket látogasson el, új nyelveket tanuljon meg, és különféle kultúrák hozzáállásával rendelkezik. A feladat az, amit a szórakoztatónak meg kell tennie a nap folyamán, és az a szakember profiljától függ, amelyet értelmez. Például egy miniklub szórakoztató feladata a gyermekek szórakoztatása egy előre meghatározott program szerint 9.30-tól 12.30-ig; 15.00–18.00; aztán a 30 perces csecsemőtánc és végül a kb. 60 perces esti show. Mint láthatja, feladatai ütemtervben vannak feltüntetve (kb. 7 óra és 30 óra). A szerep inkább az a funkció, amelyet egy szórakoztató értelmez egy turisztikai faluban. Egy faluban vannak olyanok, akik vendégek, és azok, akik szórakoztatók. Mindenkinek megvan a szerepe.


Turisztikai szórakoztató üdülőhely: Karrier

Számos szórakoztató szezonális nyári munkát végez, hogy pénzt keressen, miközben szórakoztat és élményt nyújt. Egy kisebbség karriert készít.
Mivel általában nincs szükség speciális szakképzésre, a szórakoztató személyzetét tapasztalatlan személyzet is elvégezheti, feltéve, hogy rendelkezik a megfelelő
relációs tulajdonságok. Ez a szerep jelentheti a karrier első lépését az idegenforgalmi ágazatban. A lehetséges előrelépések lehetnek az animációs tevékenységek vezetője és az is
az utazásszervező recepciós struktúrájának vagy fejterületének vezető falu vagy vezetője. Lehetséges egyéni karrier folytatása is, animációs ügynökség megnyitása mellett.
A különleges ajándékokkal rendelkezők minden bizonnyal lehetőségeket találhatnak a szórakoztató világban, a televízióban és általában a médiában.


Turisztikai szórakoztató: Kötelezettségek.

Sokan felületesen vélik, hogy az animátor és az animáció küldetésének szórakoztatása. Ez minden bizonnyal igaz, de itt nincs minden.
Szervezze meg a móka. Egy turisztikai faluban alig szórakoztató a spontán gyümölcs. A szórakoztatónak szerveznie kell, azaz gondolkodnia kell, meg kell terveznie, meg kell teremtenie a móka előfordulásának gyakorlati és érzelmi feltételeit. Legyen katalizátor. A szép ünnepek azért is vannak, mert ismerünk más embereket, új barátokat szereznek, nyitva állunk a hírek előtt. Ezért egy jó turisztikai szórakoztató tudja
Nagyon jó, hogy a munkája része, hogy a vendégeket szocializálják egymással (és nem csak a szórakoztatóval). A vendégszeretet értelmezése. Minden szállásnak saját stílusa van
vendégszeretet, amelynek értelmezését a szórakoztatók bízják meg. Ezért képeseknek kell lenniük arra, hogy az adott stílust úgy értelmezzék, hogy a gazdaszervezetre gyakorolt ​​hatás harmonikus.
Problémákat megoldani. A munka, bármilyen munka, természeténél fogva problémamegoldás. Ha a világ tökéletes lenne, és problémák nélkül, akkor sem kell munkára. Tehát nem kell félned
ha a turisztikai szórakoztatónak problémákat kell megoldania: túl kicsi vagy túl távoli strand, túl decentralizált szolgáltatás, sor az étteremben ... várnak minden munkájára.


Turisztikai szórakoztató: Munkaleírás

A szórakoztató versenyvezetõk vagy a csoportvezetõ felelõsek a szórakoztatók minden tevékenységéért. Általában a csapatunk legalább négy csapattag.
Koreográfusok / Dancers. Feladataik az esti show-programok szervezése az üdülőhelyekben, azzal a képességgel, hogy a téma tagjait megtanítsák a koreográfiákra.
Mini Club. A Kids Animator felelős a szállodában zajló gyermekek tevékenységéért.
A Sport Animator felelős a sporttevékenységek, darts versenyek, labdarúgás, asztalitenisz stb. Szervezéséért.
A Fitness Animator feladata a fitnesztevékenységek megszervezése a szállodában, például a pilates, a zumba, a familgym stb.
A Deejays és a műszaki audio lámpák felelősek a turisztikai üdülőhely audio könyvtáráért, az esti show során a fények és az audio beállításával.


Turisztikai szórakoztató: Önéletrajz

A turisztikai szórakoztató önéletrajzát bizonyos szempontból pontosan ki kell tölteni.
Először a képeknek kétnek kell lenniük, az első kép az előtérben és a második teljes méretű.
Meg kell határozni az állampolgárságot, ez egy másik fontos tényező a toborzásnál, különösen, ha Európában tartózkodik.
A születési időt mind a férfiak, mind a nők esetében meg kell adni. Számos ügynökség kizárólag 18 és 35 év közötti alkalmazottakat keres.
Tulajdonságok és nyelvek. A tanterv egy részét erre a helyre is el kell különíteni. A bérek tulajdonságaitól és nyelveitől függően pozitívan változhat.
A rendelkezésre állás dátuma. Nyilvánvaló, hogy ez utóbbi nélkül az ügynökség nem tud beszámolni a rendeltetési helyről és a kiosztandó szerepről.
Turisztikai szórakoztató: Spanyolország, Görögország vagy Bulgária?
A Turisztikai Szórakoztató Ügynökség kutatószemélyzete az európai üdülőhelyeinkben dolgozik. A szállodai struktúrákat Görögországban többségben helyezik el Rodosz, Kréta, Korfu és Kos szigetén. Szórakoztatóinknak is lehetősége van tapasztalatokat szerezni spanyolországi üdülőhelyeinkben. A szállodaszerkezetek a Kanári-szigeteken, a maiorca és a minorca palmáiban találhatók. A GOLDEN WAVE együttműködik a világ egyik legnagyobb német turisztikai társaságával. A bulgáriai napsütötte tengerparti szálloda turisztikai szórakoztatóinak kiválasztásáért vagyunk felelősek az alltours társaság partnerségével.


Lépjen kapcsolatba velünk

Kérjük, küldje el önéletrajzát az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen, vagy látogasson el weboldalainkra www.animatorhoteljobs.com www.arbeitalsanimateur.de www.goldenwaveanimation.com